Okusite čarobnost
vsakega trenutka.

V našem WonderLand-u se odlična hrana sreča z magičnimi sladicami in edinstvenimi pijačami. Pridružite se nam in doživite nepozabno kulinarično izkušnjo.

Magičen prostor kulinaričnih izkušenj v osrčju Ljubljane

Wonderland ni le še ena restavracija – kavarna; je kraj, kjer se boste srečali z očarljivimi okusi in ustvarjali nepozabne trenutke v slikovitem fantazijskem okolju.

Pridite in bodite del Wonderland izkušnje.

Prizorišče za zajemanje čudovitih trenutkov, ki jih lahko delite s svetom.

Wonderland ni zgolj kraj za okušanje izjemne hrane, ponašamo se tudi kot prizorišče za zajemanje čudovitih trenutkov, ki jih lahko delite s svetom.

Vsak kotiček naše restavracije je zasnovan tako, da deluje ''instagramabilno'', zaradi česar smo popoln kraj za zajemanje osupljivih fotografij, ki bodo očarale vaše sledilce. Bogato okrašene stene umetnosti in edinstveno pripravljene jedi, bodo vaša družbena omrežja prelevila v vizualno potovanje v našo čudežno deželo.

Dovolite si potešiti svojo kulinarično radovednost.

Vabimo vas, da raziščete naš raznolik jedilnik - ne glede na to ali nas obiščete zgodaj zjutraj, opoldne ali pozno zvečer, Wonderland bo zagotovo ugodil vašim željam.

Poskusite naš domiselni celodnevni brunch, okusen zajtrk, kosilo in večerjo ali pa zadovoljite svojo sladkosnednost z našimi čudovitimi tortami najslajših okusov. Ponosni smo, da vam lahko ponudimo širok izbor posebnih pijač, ki so tako čarobne kot prostor sam.

Naše poslanstvo je ne le nuditi okusnih obrokov, temveč vas popeljati v neobremenjeni pravljični svet.

Wonderland se je rodil iz ideje, da bi presegli vsakdanje in vas povabili v nepopisen svet domišljije, ki odžene vse skrbi. Skrbno oblikovani ambient ustvarja igrivo, a elegantno okolje, popolno za vsako priložnost - od intimnih brunchev do živahnih srečanj.

Pridite in bodite del Wonderland izkušnje.

Naslov

Slovenska cesta 51
1000, Ljubljana

Kontakt

+386 51 349 101

Odpiralni čas

Ponedeljek, torek, sreda, četrtek
7:30 – 22.00

Petek, sobota
7:30 – 23.00

Nedelja in prazniki
7:30 – 15.00

© 2024 Wonderland d.o.o. I Vse pravice so pridržane.